Skönhetsfabriken

Thaimassage 60 min – 400 kr

Thaimassage 90 min – 550 kr

Thaimassage 120 min – 700 kr

Oljemassage 30 min – 250 kr

Oljemassage 60 min – 400 kr

Oljemassage 90 min – 450 kr

Skönhetsfabriken – din frisörsalong i Malmö

Vi på Skönhetsfabriken finns på gaveln i bottenvåningen av Eriksfältsgatan 62 i Malmö och har arbetat som frisörer sedan länge tillbaka. Som frisörsalong och frisör har vi lång erfarenhet av hårvård och vårt mål är att alltid göra ett perfekt arbete. Efter ett besök i vår frisörsalong ska du som kund känna att du blivit omhändertagen och att du fått den klippning du var ute efter.
Det spelar ingen roll om du är ute efter en frisör som ska utföra en barnklippning eller om du själv behöver klippas, färgas, slingas eller göra en uppsättning så kan vi hjälpa dig. Dessutom gör vi också bruduppsättningar och make up.

 

Skönhetsfabrikens frisörer har lång erfarenhet och har kunskap inom det mesta vad gäller skönhet. Vi vet att våra kunder förväntar sig att bli fina i håret efter ett besök hos oss och därför gör vi alltid vårt bästa med varje kund. Vi är frisörer med passion.
Du är varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt hår.

Rate and write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Eriksfältsgatan 62
Malmö 214 55 Skåne län SE
Get directions
Tirs - Fre 10-18 Lör 10-14